Ingyenhivo.hu: Internetes zöld szám


A legtöbb cég tudja, hogy weboldal látogatóinak több mint 90%-a végül más szolgáltatótól vásárol. Ez akkor is így van, ha a szolgáltatás egyébként megfelelő lenne a látogató számára. Az így elvesztett vevő pénzben kifejezhető veszteséget jelent a weboldal tulajdonos cégnek, amely lényegesen több mint a látogatóra fordított marketing, Adwords költség. Az igazi veszteség az a bevételkiesés, amit a nem megkötött szerződés jelent. Az Ingyenhivo.hu ezt a veszteséget minimalizálja.


Egy weboldal nem tud egyszerre minden látogató minden kérdésére válaszolni. Ha a látogató nem kap választ a kérdésére, egyszerűen továbblép a Google következő találatára, egy konkurens weboldalra. Az ingyenhívó lehetővé teszi, hogy a látogató kérdés esetén egyetlen kattintással, azonnal és ingyenesen kapjon telefonos segítséget, mielőtt kérdésével továbblépne egy másik weboldalra.


Az ingyenhivo.hu a legnagyobbaktól a legkisebbekig bármilyen céges weboldalon képes a konverzió növelésére azáltal, hogy a látogatót nem hagyja magára a vásárlási szándék pillanatában.